Katjoniska produkter tar täten för att stoppa spridningen av svininfluensan H1N1

Sverige ligger först när det gäller att stoppa smittspridning. 3 nya produktinnovationer finns nu ute i handeln och kan beställas på nätet från allt-fraktfritt.com.

1. Smittstopp handdesinfektion – den enda handdesinfektionen på marknaden som har ett efterskydd. Smittstopp handdesinfektion får handsprit att framstå som rena stenåldern.

Först desinficeras händerna – detta kan alla handdesinfektionsmedel och det gör handspriten också. Efter desinfektionen finns det ett molekyltjockt lager av katjonisk polymer (gissa om denna kommer att användas i kosmetika om några år mot dålig lukt). Polymerens positiva laddning fångar och dödar svininfluensavirus H1N1. Helt utan gift. Så länge polymeren sitter kvar så är händerna skyddade. Händerna får ett efterskydd mot smittspridning. Svettas man inte och inte jobbar med händerna så kan virusskyddet vara i flera timmar.

2. Smittstopp antibakteriell handtvål. När man tvättar händerna så dödas alla bakterier och virus – det behövs ingen handsprit eller desinfektion efteråt.

Efter handtvätten så finns det katjoniska polymerer kvar på huden och ger ett efterskydd mot smittspridning. Ingen annan handtvål har idag ett efterskydd som hindra spridning av svininfluensaviruset H1N1.

3. Smittstopp Spray för desinfektion av ytor. Den första produkten i Smittstopp serien som jag skrev om den 30:e Juni. Samma företag i Svedala, Sverige. Hoppas dom fortsätter utveckla, katjonisk polymer har enorma användningsområden. Om Du har en flaska Smittstopp Spray så är här ett par tips som kan ge ideér:

När det luktar illa från skor, sportkläder, strumpor, hundfällar osv så är det som regel bakterier som växer på svett, smuts eller liknande. Spraya gympaskor, sportkläder, strumpor, hundfällar med mera. Då kan bakterierna inte växa. Katjonisk polymer binder sig så hårt i textilier att dom sitter kvar och skyddar även efter flera tvättar. Fotbollstrumpor och träningsskor är tacksamma att behandla för bakterier som växer i fotsvett luktar annars riktigt illa. Är skor ingrodda med bakterier så tar det ett antal veckor att lufta ut den gamla lukten.

Sköljmedel för tvättmaskiner är nästan alltid tillsatta parfym eller luktförändrare. Detta beror på att inuti torktumlare så växer det ett tunt osynligt lager illaluktande bakterier (stick in huvudet och känn den unkna lukten om Du är nyfiken) som sätter doft på kläderna som tumlas.
Spraya nätet som filterar luften och spraya hela torktumlaren inuti. Gör om 1-2 gånger om året, det räcker. Det slutar att lukta.

Katjonfantast som jag är så är det svårt att sluta med tipsen, avslutar med 3 udda. Har Du simhall så behandla golven – fotsvamp kan inte spridas. Har du sjukhus så behandla golven – sjukhussjukan MRSA slutar att flyttas runt till nya lokaler vid varje städning, dom dör i stället. Har Du restaurang eller livsmedelsfabrik – spraya arbetsytorna. Det är slutet för ekolli, listeria, salmonella, svamp med mera.

Smittstopp serien mot svininfluensan

Genom att skydda ytor med Smittstopp Spray, tvätta händerna med Smittstopp Antibakteriell Handtvål och desinficera händerna vid behov med Smittstopp Handdesinfektion får man det bästa skydd som finns idag mot spridning av svininfluensan. Alla 3 produkterna kompletterar varandra. På en arbetsplats räcker det att en enda person inte blir sjuk i 2 timmar för att betala alla 3.