Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Hemgjord mintkola.

Svensk Shake N´ Vape e-vätska med arom av Gräddkola med mint lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

E-juice är den vätska man blossar i e-cigaretter i stället för att tobaksröka tobakscigaretter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

e-juice

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigaretter är ett sätt att sluta röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Fruktsmaker, konfektyr-smak, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Hemgjord mintkola har en smak av Gammaldags kola med mint. Svensktillverkad kvalitet baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i flera år. Bolaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan utföra allt från formgivning till personliga varumärken samt smaker för kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i utbudet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så stor att livslängden är 2,5 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från läsk till spritdrycker.

70-80% är export till alla kontinenter. Essenser för sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av socker som skakar som strösocker, är en omtyckt vara.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.