Svensktillverkad FillUp e-vätska med smak av Tropisk fruktmix lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

e

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

Denna Tropisk frukt FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-ciggen är ett sätt att lägga av med att röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter tobaksröka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Tropisk fruktmix har en smak av Tropisk fruktblandning med ananas. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i flera år. Med hjälp av våra flavours med ren och fin arom expanderade vår kund i UK rejält.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi också leverera.

Nikotinbas av svensk kvalité gör vi också. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Smaken är uppskattad av vejpare.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten gillas av konsumenter. Smaker för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara säljs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.