Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Gräddkola.se.

shake

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

Denna Cream Caramel Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-cigg har blivit det enkla viset att lägga av med att tobaksröka. Man fortsätter röka, men tobaksröken ersätts av ånga från e-vätska som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Den nya FillUpen Toffee har en smak av Gräddkola med choklad. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt smaker av oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens smak komma till sin rätt.

billiga

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat flavours sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Essenser för sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som enbart saluförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.