Svensk FillUp e-vätska med arom av Körsbär lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att tobaksröka tobakscigaretter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man önskar ha.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Åtskilliga slutar röka med e-cigaretter för det fungerar. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, tårtor, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Körsbär smakar Körsbär med fruktig smak. Det skall bli kul att konkurrera med svensk kvalitet då det mesta på marknaden nuförtiden är från Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt aromer sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Merparten av bolagets produktion går på export. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötmedel gjort av socker som skakar som socker, är en aktuell vara.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som enbart säljs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.