Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Violtabletter.se.

e-juice

E-juice hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att tillverka egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-ciggen har blivit det snabba sättet att lägga av med att röka. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka tobak av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga aromer på e-juice är glass, vilda bär, fruktblandningar och konfektyr.

Violtabletterna i små tablettaskar är hur Viol smakar. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i många år. Våra flavours satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Smaken är uppskattad av vejpare.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 aromer.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.