Svensktillverkad FillUp e-juice med arom av Arrak lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

Fillup

E-juice är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att tobaksröka tobak. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så önskar.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – eller basvätska utan nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-juice. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-liquid FillUp.

Det är enkelt att sluta röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Aromer av frukt, nötter, kakor, olika sorters sötsaker, pepparmint och örter är vanliga.

Efterfrågan på Arrak förväntas eftersom en testpanel bedömer aromen av som svensk punsch eller arraksbullar som mycket smaklig. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i flera år. Våra flavours satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Fabrikanter får gärna köpa våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i sortimentet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Smaken på vejpen från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är helt rent.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av strösocker som skakar som strösocker, är en omtyckt produkt.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.