Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Viol halstabletter.

e-juice

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – eller nikotinfri basvätska om hen så vill.

Man gör e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Viol halstabletter smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-vätska FillUp.

Åtskilliga slutar tobaksröka med e-cigg för det fungerar. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Viol förväntas bli populär enär den har en fin arom av Violtabletterna i små tablettaskar. Det skall bli spännande att konkurrera med svensk kvalitet då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Med hjälp av våra aromer med ren och god smak expanderade vår kund i UK rejält.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Tillverkare får gärna beställa våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt flavours sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Företaget producerar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.