Svensktillverkad FillUp e-vätska med arom av Caramint lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

vape

E-juice är den vätska man blossar i e-cigg i stället för att tobaksröka tobakscigaretter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – eller nikotinfri bas om hen så vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Smörkaramell med mint smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Inom Sverige kallas systemet FillUp, känt från hembryggda likörer.

Det nya sättet att sluta tobaksröka är med e-ciggen. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Vanliga smaker på e-vätska är glass, vilda bär, fruktblandningar och karameller.

Karamell med mint förväntas bli omtyckt då den har en fin arom av Mintiga smörkarameller. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Bolaget i UK expanderade kraftig med assistans av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi även tillverka.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Renheten är så stor att livslängden är Över 2 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Smaken är uppskattad av vejpare.

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar flavours till sprit, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvalitén uppskattas av konsumenter. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 aromer.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka enbart marknadsförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.