Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Godiset lakritsrulle.se.

vg

Den juice man blossar i e-cigg kallas för e-juice eller e-juice. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna Lakritsrulle Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigaretter är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, tårtor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Den nya FillUpen Godiset lakritsrulle har en smak av Lakritsrulle. Gert Strand, företagets vd, menar att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Aromer för e-vätska har vi framställt åt ett bolag i UK i många år redan. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalitet.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på vejpen från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Essenser för sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Smaker för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.