Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Hallon.se.

diy

E-juice är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att tobaksröka tobak. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det nya sättet att sluta tobaksröka är med e-cigaretter. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Vanliga aromer på e-vätska är tårtor, bär, fruktblandningar och läsk.

Den nya FillUpen Hallon har en smak av Nyplockade mogna hallon. Gert Strand, bolagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår klient i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Fabrikanter får gärna beställa våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är 2 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens smak komma till sin rätt.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läskedryck till kaffe.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Essenser till sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Aromer för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.