Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Jordgubbe.se.

e-vätska

E-vätska är den vätska man ångar i e-ciggen i stället för att tobaksröka tobak. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att tillverka egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

Denna Jordgubbar Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det fräscha sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-cigg. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Åtskilliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smak av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Jordgubb har en smak av Jordgubbar som nyss plockats. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i sortimentet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Smaken på vejpen från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

e

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten gillas av konsumenter. Smaker för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.