FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Energy.se.

gör

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att tillverka egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar erhålla.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

E-cigg är ett sätt att sluta röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av frukt, nötter, kakor, diverse sorters karameller, pepparmint och örter är vanliga.

Energy smakar Energy. Det ska bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Våra flavours satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

e

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar smaker samt essenser över hela världen.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvalitén gillas av konsumenter. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av socker som skakar som socker, är en aktuell produkt.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.