På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Persika Shake N´ Vape e-vätska.se.

elcigg

E-juice är den vätska man blossar i e-ciggen i stället för att blossa tobaksprodukter. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna Nyplockad persika FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg har blivit det enkla viset att lägga av med att röka. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

Otaliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Fruktsmaker, karamell-smak, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Persika plockad direkt från trädet är hur Fruktig persika smakar. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår klient i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

el

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för kaffe, kolsyrat mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka endast marknadsförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.