På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Fläderblommor Shake N´ Vape e-vätska.se.

e-vätska

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna Fläderblommor FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. I Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

E-cigg är ett sätt att sluta röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Fläderblommor förväntas bli omtyckt eftersom den har en fin arom av Fläderblomma. Det ska bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi tillverkat åt ett bolag i UK i många år redan. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalitet.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Företaget producerar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Aromer för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka endast saluförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.