Svensktillverkad Shake N´ Vape e-vätska med smak av Lakrits explosion lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

vejp

Den vätska man röker i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-juice. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Man gör e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Lakritsexplosion smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det nya sättet att sluta röka är med e-ciggen. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter tobaksröka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smaker av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Lakritsexplosion har en smak av Lakrits och mer lakrits. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt bra svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i många år. Våra flavours satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan utföra allt från design till egna varumärken samt smaker för kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i utbudet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

eciggbutik

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat smaker sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.