Svensktillverkad FillUp e-vätska med arom av Lakritsstång lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

e-cigg

E-juice eller e-vätska kallas den juice man röker (ångar) i e-cigaretter. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Svart mjuk lakritsstång smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-juice. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Åtskilliga slutar röka med e-cigaretter för det fungerar. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Efterfrågan på Lakritsstång förväntas eftersom en testpanel bedömer smaken av Lakritsstånggodis som mycket smaskig. Svensktillverkad kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Med hjälp av våra aromer med ren och smaklig arom expanderade vår kund i UK drastiskt.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Private Label kan vi också leverera.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i sortimentet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Det fina nikotinet gör att smaken på e-vätskan blir ännu godare.

elekcig

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar aromer och essenser över hela världen.

Merparten av bolagets produktion går på export. Bolaget producerar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Dessa saluförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.