Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Blåbär.se.

vape

E-juice eller e-juice kallas den juice man röker (ångar) i e-cigaretter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Åtskilliga slutar röka tobak med e-cigaretter för det funkar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Blåbär smakar Blåbär. Svensktillverkad kvalitet baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Private Label kan vi också tillverka.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

vaporizer

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från lemonad till kakor.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Essenser för sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Aromer för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.