Man hör ibland att det är en myt att e-ciggen skulle vara så mycket bättre än de vanliga ciggen. Det är ej riktigt. En el-cigarett är inte överhuvudtaget så farlig som en cigg innehållandes tjära. När du undrar, är e cigg skadligt, så måste vi förstå att frågan icke är så adekvat om det till exempel handlar om e-cigaretter eller om standard cigaretter.

El

Men självklart kan det finnas risker också med e–cigarett. Genom att lägga pengar på e cigaretter som saknar nikotin slipper du beroendet.

Skillnaden mellan e cigg utan nikotin och de med ligger i e-juicen.

Det är stor skillnad på e- cigg som saknar nikotin och dom med. I Sverige kan du enbart anskaffa de e–cigaretter som icke har något nikotin. Det är relevant att komma ihåg att man kommer att hantera laddare och hållare som är elektriskt drivna.

Var noggran med säkerheten, kolla ständigt produkten före du använder den, särskilt om den levereras från utomlands. Undvik fara och shoppa svenskt. E-cigg som ej hava nikotin har ingen åldersgräns, men dom är detta till trots icke för barn. batteri til e cigaret

E-cigaretter som saknar nikotin ger inget beroende. Det här är suveränt för den som icke röker till att börja med. Den som vill lägga av med att tobaksröka kanske har svårt att välja bort nikotinet. Vill man lägga av med att tobaksröka kan man lika väl använda de nikotinfria varianterna.

Då är e- cigarett farligt att börja med

Har du aldrig rökt skall ni icke prova e-cigaretter med nikotin. Är du juvenil och inte någonsin blossat nikotin bör du veta att det är de e- cigarettER SOM ÄR FARLIGA. Det många ej känner till är att det kan vara inledningen på ett beroende till vanliga cigg också.

Därför är cigg farliga

Om vi tror att e- cigarettER ÄR farligt utan att fundera över risken med vanliga cigg, antar du fel. När man ställer dessa 2 mot varandra så rör det sig om stora olikheter. Sett ur detta ljus så är eciggen inte giftiga och dom är bra mycket trevligare än att börja med än rökning. Ett flertal unga blossar el cigg utan nikotin det har åtskilliga fördelar.