När man väl har bestämt dej för att det är slut med rökeriet så gäller det att hitta en utmärkt metod för att sluta röka som passar dej. Det existerar en hel del sluta röka tips och allihop är kanske icke så relevanta för dig. Här är ett par saker ni borde fundera på.

e

Om du icke är sann mot dej själv spelar det noll betydelse hur många kurser man tar. Har man beslutat dig? Men det är bara om ni är motiverad som man kommer att klara av detta, annars är det ingen mening.

Starta din rökavvänjning med e-ciggen

ElCigaretten är till undsättning. En e-cigg ger ifrån sig ånga som påminner om rök. I Sverige kan du ej handla dom med nikotin så man kan behöva andra hjälpmedel också. Det är oftast en överlägsen kombination.

Det som är så roligt med e-cigg är att dom kommer i ett flertal olika smaker samt att dom kan brukas exakt överallt. Med en el-cigg är det bara att ånga på var man än är.

Om du har beroendemekanismer

Det finns åtskilliga rökavvänjningsläkemedel att välja från nu för tiden. Vilken typ av medicin som du skall ta beror på hur er situation ser ut. Kontakta din läkare. Om man hava kass motivation under tiden kan en coach bistå dig.

Hypnos mot rökbegäret e cigarett smak

Rökavvänjning hypnos är möjligtvis ej en så utbredd metod men något man kan beakta om du inte vill bruka läkemedel. Hypnos kan hjälpa i utredningen av ditt rökande. Det finns många olika metoder att välja bland.

Använd endast hypnotisörer som vet vad de gör. Oseriösa aktörer kan blott göra saken värre.

Upptäck nyttiga sluta röka tips på webben

Många sluta röka tips är totalt gratis. Man kan fråga andra om hur dom gjorde med sin rökavvänjning. Om man grunnar på om det kommer att gå att sluta med hjälp av e-cigg så kan du ju fråga hur det gick för andra som tog denna väg och oxå ta reda på exakt hur de lyckades.